Over ons

Wij zijn op 3 maart 2017 geëmigreerd naar Frankrijk, om precies te zijn: de Perigord Noir. Dit is een landschappelijk fraaie streek, ongeveer 15 km ten noorden van de welbekende rivier de Dordogne. Het trok ons al een paar jaar om iets geheel nieuws te gaan ondernemen en na meer dan een jaar zoeken is het ons gelukt om een iets bijzonders te kopen op een prachtige plek. Het geheel bestaat uit twee huizen; één waarin we zelf wonen en het ernaast gelegen huis in de perigordine stijl.

Het huis uit de 17 e eeuw waarin de gites zitten, hebben we totaal verbouwd en voorzien van een geheel nieuwe inrichting. We hebben dit gedaan met hulp van lokale aannemers en vrienden. Het was zware arbeid maar werk dat veel voldoening gaf. De gîtes zijn voorzien van alle comfort met een moderne badkamer, ruime slaapkamers met nieuwe bedden, grote salon, ruime terrassen en bovenal een fraaie tuin voor alle gasten. Hier zijn wij erg trots op. U kunt meer lezen over onze werkzaamheden op ons blog via onderstaande button.

Wij wonen zelf ook op het terrein van La Cipière, in een aparte woning. Wij staan daarom graag klaar voor meer informatie over de vele activiteiten die je in de Perigord Noir kunt ondernemen. We heten u van harte welkom op La Cipière.

Tot ziens, à bientôt,

Jeroen en Corinne Geise

LINK BLOG