Onze gîtes

La Cipière biedt drie prachtige gîtes aan welke voor verhuur beschikbaar zijn. De indeling en inrichting van iedere gîte is uniek. Er is overal veel ruimte, met uitzicht op de tuin of omgeving. Elke gîte is voorzien van twee slaapkamers, woonkamer/keuken en moderne badkamer en toilet. Alle drie de woningen hebben tevens een eigen terras met toegang tot de grote tuin. Hier is ook een algemeen terras waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Een plek om te ontmoeten en spelletjes te spelen.

Er is wifi aanwezig. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, zodat u meteen van uw vakantie kunt genieten. Tevens zijn handdoeken en eindschoonmaak inbregepen.

Sfeer en Indeling

De indeling en inrichting van iedere gîte is uniek. De charmante combinatie van oude elementen met modern comfort maken onze gites tot fijne verblijven met ieder hun eigen sfeer en karakter.

De gîtes zijn gescheiden van elkaar. Le Hibou and Le Rossignol kunnen echter ook gekoppeld worden. Hierdoor is er plaats voor 9 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om alle drie te gîtes te huren, waardoor er ruimte is voor 14 personen in totaal.

 

Extra activiteiten

Op elke zondag verzorgen wij voor alle gasten in de maanden mei t/m september een table d’hôte. Hiermee kunnen de bewoners van de 3 gites met ons en elkaar kennismaken.  Indien er belangstelling is om dit  door de week nog een keer te organiseren zullen wij dit uiteraard voor u doen.

Activiteiten welke in het hoogseizoen georganiseerd worden zijn een wandeling met picknick, het bomenspel voor ouder en kind en een eendaagse workshop beeldhouwen voor beginners.